Hypnotherapiepraktijk

Op dit adres heeft Edwin Braker zijn hypnotherapiepraktijk gevestigd.

Edwin is Master (Medisch) Hypnotherapeut. 

 

Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische en lichamelijke aard, maar ook voor (sport)prestatieverbetering. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie. Daarnaast maakt de hypnotherapeut gebruik van andere therapievormen.

In hypnotherapie wordt hypnose therapeutisch ingezet. Een hypnotische staat (trance) wordt doelbewust opgewekt als therapeutisch middel.

In deze therapie leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf luisteren. Daardoor kom je dichter bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten die je op je eigen manier kunt toepassen in het dagelijks leven om zo je doelen te verwezenlijken.

 

Jouw onderbewustzijn is de bron van je hele denken en handelen. Alle informatie wordt hieruit gehaald om de hele dag door beslissingen te nemen. Ervaringen, emoties en aangeleerde automatismen zitten opgeslagen in je onderbewustzijn.

 

Emoties die angsten en pijn veroorzaken, vinden hun ontstaan in het onderbewustzijn. Wist je, dat 60% van alle ziekten een psychische oorzaak heeft?

 

Waar psychologen werken op een bewust niveau, werk ik als gecertificeerd master hypnotherapeut met het onderbewustzijn. Problemen worden hierdoor niet alleen bij de wortel aangepakt, maar het werkt ook zeer effectief, efficiënt, snel en blijvend.

 

Voor meer informatie:

www.hypnotherapiepraktijk.eu

www.edwinbraker.nl

www.pijnvrijpraktijk.nl